Makyaj, Saç ve Moda Stili; Vanessa Hudgens!

09:41:00


Merhaba hanımlar. Artık blogumda bu seriye ait yazılar da göreceksiniz. Popüler ünlülerin Makyaj, Saç ve Moda Stillerini birlikte inceleyeceğiz bundan böyle! İlk konuğumuz Vanessa HUDGENS. Bol resimli bir yazı inşallah sıkılmadan okursunuz. :)
Dilerseniz başlayalım.



 Vanessa HUDGENS Günlük Giyim'inde daha çok salaş kombiler yapmayı çok seviyor! Ben günlük giyim tarzına bayıldım! Şu kıyafetlerin, kombinlerin güzelliğine de bakın. Favorim ise 3. ve 5. kombini.


Kırmızı halı'da ise günlük yaptığı kombilerden eser yok! Nasıl da şık oluyor kırmızı halıda. Bunlar güzel olan kombinlerden sadece birkaçı. Daha ne kombinler var bir görseniz :) Favorim 4. elbisesi. Sarı ona çok yakışıyor.


4. Kombininden bir foto daha!

Saç Modellerine gelecek olursak; Sürekli koyu kahve kullanıyordu saçlarının rengini. Fakat bir değişiklik yaptı. Ombre ona muazzam yakışmış. Bayıldım!


Bu saç modeline de ayrıca bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Yine ombre. Fakat sütçü kız örgüsü ona çok yakışmış. Zaten çok güzel bir yüz hattı var. Özellikle de gözleri çok güzel :)


Topuz saç ona başka bir yakışıyor. Çünkü dediğim gibi yüz hatları çok güzel. Yüzünü kullanmayı çok iyi biliyor. Gerçi bunda yaptığı makyajında etkisi var. Gözlerini ön plana çıkarıp bakışlarına derinlik katıyor.


Bu da açık saçları. Ne yalan söyleyim hepimiz Vanessa'yı maşalı saçları ile tanıdık. Saçlarını genel itibari ile doğal duran maşa şeklinde kullanıyor.


Ve son olarak Vanessa'nın en çok beğendiğim favorim olan 3 makyajı ile bitiriyorum. Makyajlar harika ötesi! Yine gözlerine yoğunluk katmış, Elmacık kemiklerini bolca kontürlemiş. Koyu renkli ruj ile makyajını tamamlamış.

Bir daha ki Makyaj, Saç ve Moda Stili yazı serisi ile görüşmek dileğiyle!

SEVGİLER.

*Resimler google görsellerden alınmış olup, tarafımca photoshoplanmıştır.

You Might Also Like

0 yorum

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)