Kullandigim En Iyi 5 Avon Ürünü

02:23:00

,


Merhaba Hanımlar! Yeni bir yazı ile karşınızdayım. Bugün sizlere kullandığım en iyi 5 avon ürününü göstereceğim. Hepsinin ayrıntılı yazısı gelecek. Ayrıntılı yazısı olanları link ile belirteceğim. Keyifli Okumalar :)


1-) Avon SuperShock ve GlimmerStick Göz Kalemleri: Yapıları, Kalıcılıkları ve Renk Skalası ile favorim! Detaylı yazıları gelecek :)


2-) Avon True Color Lipstick: Bu rujlar da bence  Avon çıkarmış olduğu en iyi ruj serisi :) Mat, Saten, Parlak vs. gibi çeşitleri var. Ve yine bu rujlarında renk skalası çok geniş :) Mat seriden Matte Blossom'a gitmek için tıkla


3-) Avon Solutions Matte BB Cream: Bu BB krem ise avonun en iyi BB kremi. İlk serideki Solutions BB kremler parlama yapıyordu. Fakat bunda o sorun çözülmüş ve tamamen MAT bir BB krem :) Ayrıntılı yazısı gelecek :)





4-) Avon Eyeliner Brush ve Powder Brush: Bu fırçalar ise şüphesiz Avon'un en iyi fırçaları. Hele ki eyeliner fırçası o kadar iyi ki kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum. O kadar yumuşaklar ki! Ayrıntılı yazısı gelecek :)
5-) Avon SuperShock Maskara:  Hepinizin bildiği gibi bu maskara benim bebeğim. Kirpiğime en iyi gelen maskara.Günlük ihtiyacımı gayette iyi karşılıyor. Ayrıntılı yazısı için tıkla

Benim Favori 5 Avon ürünüm bu şekildeydi. Sizin favori ürünleriniz için yorum bırakmayı unutmayın olur mu :) Yeni bir yazı ile görüşmek dileğiyle.

SEVGİLER.


You Might Also Like

0 yorum

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)