Flormar SuperMatte Lipstick - 206 "Red Luxury"

09:26:00





Merhaba Makyaj Tutkunları!
Uzun zaman süren sessizliğimizi güzel mi güzel bayrak kırmızısı bir rujla bozmaya ne dersiniz?
Haydi elinize kahvelerinizi alıp yazımı okumaya :)


Geçenlerde Gratiste rastgele rengini denemeden aldığım bu ruja vurulmuş durumdayım ve iyi ki de almışım diyorum!




Flormar'ın bu serisi tamamıyla mat rujlardan oluşuyor. 12 adet rujdan oluşan bu seride pembeden nude tonlara bordodan kırmızının en güzel tonlarına ulaşmanız mümkün :)


Bakalım Flormar bu seri hakkında ne diyor?

"Kremsi yapısıyla kolay uygulanan Supermatte Lipstick, dudaklarda kadifemsi bir görünüm yaratır. Özel içerikleri sayesinde yoğun renk vererek dudakların dolgun görünmesini sağlar. Aktif maddeler, dudağın hassas yapısını, nemlendirerek korur ve dudağa esneklik kazandırır. Geceden gündüze pek çok duruma uygun renk seçenekleriyle bu ruj serisi, dudaklarınızda mat ve yumuşak bir görünüm elde etmeniz için idealdir."
Peki ya ben ne düşünüyorum?


Bildiğiniz üzere mat rujları çok seviyorum. Bu rujda yarı mat durumda. Rengini çok güzel veriyor. Kalıcılığı 3-4 saati buluyor. Üstelik dudakları da kurutmuyor. Gerçekten fiyat-performans açısından gerçekten de alınası bir ürün. Püf nokta: Eğer ki rujunuzun altından bu tonlarda bir dudak kalemi uygularsanız kalıcılığını arttırmış olursunuz.


Swatch'una gelirsek;




Dudağımda duruşuna gelirsek;




Kırmızı ruj sürme özürlüsüyüm, lütfen görmezden geliniz. :)


Velhasıl fiyat-performans açısından kesinlikle alınası ürün. Bende bu seriden bir kaç ruj daha var. Yakın zamanda onlarında yazısı gelecek. :)



Fiyat: 14,90 TL



Sevgiler. 


You Might Also Like

0 yorum

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. :)